Serwery do Emergency 4.

Jeżeli chcesz założyć serwer, a szukasz ludzi, to pisz na tym forum.

#1 2009-10-13 12:47:17

Administrator

Administrator

Punktów :   

Dodawanie serwera.

Aby dodać serwer należy założyć Nowy Wątek.

W wątku należy napisać:

Nazwa Serwera:

Ilość osób: [liczba, którą mamy] [liczba osób, którą potrzebujemy]

Czas(o której serwer zostanie założony):

Mody(wykorzystane mody):

Osoby chcące się dopisać na serwerze odpowiadają w temacie.

#2 2010-02-06 15:50:55

TTomek789

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Dodawanie serwera.

Mam pytanie,wiem że nie powinienem w tym poscie ale nic innego nie znalazłem.Moje pytanie:Jak założyć serwer krok po kroku w grze emergency 4.Dzięki

#3 2011-07-25 17:40:35

Seweryn

Nowy użytkownik

Punktów :   

Siema Tomek . jak coś to musisz wejść w Emergency 4 i w menu wejść w tryb wieloosobowy tam przechodzisz do drugiej zakładki no i zakładasz server , tam wpisujesz nazwę , swój nick , ile osób może grać , czy ma to być wyzwanie czy niekończąca sie gra i.t.p. jak już wszystko wypełnisz to dajesz utwórz . tam już masz czat i czekasz na graczy , pamiętaj ... jeśli utworzysz serv dołączysz do listy oczekujących serverów . Jak pomogłem to daj punkta ...

Ostatnio edytowany przez Seweryn (2011-07-25 20:04:52)

#4 2013-04-03 14:45:47

mariusz930

Nowy użytkownik

Punktów :   

Seweryn napisał:

Siema Tomek . jak coś to musisz wejść w Emergency 4 i w menu wejść w tryb wieloosobowy tam przechodzisz do drugiej zakładki no i zakładasz server , tam wpisujesz nazwę , swój nick , ile osób może grać , czy ma to być wyzwanie czy niekończąca sie gra i.t.p. jak już wszystko wypełnisz to dajesz utwórz . tam już masz czat i czekasz na graczy , pamiętaj ... jeśli utworzysz serv dołączysz do listy oczekujących serverów . Jak pomogłem to daj punkta ...

Z tym, że jeśli nie masz zewnętrznego IP to nikt Cię nie widzi więc bez hamachi i tym podobnych programów się nie obejdzie jeśli chcesz z kolegami pograć

Stopka forum

RSS